Nieuwsbericht

Investerings Advies Commissie

05 mrt 2024
Eindhoven

Met trots stellen we de leden van de Investeringsadviescommissie van Voor Elkaar Holding aan je voor. Zij helpen ons bij de beoordeling en toetsing van onze impactinvesteringen. Zodat we samen de juiste keuzes kunnen maken en investeren en participeren in de ondernemingen die aansluiten bij onze droom.

We willen met elkaar het doenvermogen van Nederlandse burgers vergroten. Door mooie initiatieven en oplossingen van sociale ondernemingen te laten groeien en waar dat kan aan elkaar verbinden. Dit doen we door te investeren en participeren in bedrijven die die de wereld een beetje mooier maken en de solidariteit en saamhorigheid in onze samenleving versterken.

 

Ellipse 2

Lucienne Kelfkens

Social Impact

Ellipse 3 (1)

Sjaak Deckers

Corporate Investing

Ellipse 4

Stephan Fellinger

Social Impact

Lucienne Kelfkens

Lucienne Kelfkens heeft ruim 25 jaar managementervaring met strategische opgaven in het publieke domein. Ze heeft een passie voor maatschappelijke impact en brengt waardevolle inzichten en expertise mee naar onze commissie. Dankzij haar kennis, ervaring en daadkracht op het gebied van bestuurs- en veranderkunde bij organisaties met een maatschappelijke opdracht, levert Lucienne een waardevolle bijdrage aan onze doelstellingen, met name op het gebied van sociale impact.

 

Sjaak Deckers

Als ervaren professional met een trackrecord als CEO van verschillende start-ups, heeft Sjaak Deckers een scherp oog voor businessmodellen die financieel én maatschappelijk rendement opleveren. Zijn marktkennis, sterk analytisch vermogen, interpersoonlijke vaardigheden en ervaring op het gebied van corporate investing zijn van enorme toegevoegde waarde voor onze organisatie.

 

Stephan Fellinger

Stephan Fellinger is een ervaren visionair op het gebied van digitale innovatie. Vanuit zijn creatieve kijk op ondernemerschap en ontwikkelingen in de markt, begeleidt hij diverse ondernemers en ontwikkelde hij verschillende nieuwe initiatieven. Zijn diepgaande kennis en inzicht op het gebied van digitale media, ondernemerschap, innovatie, media en marketing maakt Stephan een sterke aanwinst voor de commissie, met name voor de start-ups.

 

We zijn blij dat we deze professionele commissieleden mogen verwelkomen, zodat we samen kunnen werken aan onze droom. Want Nederland is een prachtig land. Veilig, democratisch en welvarend. Er is heel veel geregeld. Maar het is soms ook ingewikkeld. Er zijn zoveel regels, instanties en loketten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is waarom Voor Elkaar Holding er is: om Nederlanders die zijn vastgelopen wegwijs te maken en ondersteuning te bieden.