Header image (1)

Ons portfolio

Voor Elkaar Holding investeert in sociale ondernemingen die de wereld mooier maken en de solidariteit en saamhorigheid in onze samenleving versterken. We zoeken naar participaties in de domeinen mantelzorgondersteuning en financiële zorg en planning. Onderstaande investeringen maken onderdeel uit van ons portfolio.

Group 8

Prikkl

Financieel inzicht voor iedereen bereikbaar
Prikkl is trotse partner van diverse werkgevers, pensioenfondsen, cao-partijen en O&O fondsen in heel Nederland. Het helpt organisaties en mensen in alle fasen van hun leven bij het maken van slimme financiële keuzes. Zo kunnen geldproblemen worden voorkomen.

We hebben Prikkl ontwikkeld omdat we vinden dat financieel advies in Nederland voor iedereen bereikbaar moet zijn. Het kan en moet anders.”

Henk-Jan Boersma, oprichter van Prikkl

Ellipse-31

Salarise

Salarise is een sociale fintech, die een totaaloplossing biedt om werknemers financieel gezond te houden. Zo verbetert Salarise samen met werkgevers het financieel welzijn van werknemers.

“Het is de missie van Salarise om iedere werknemer in Nederland financieel gezond te krijgen. Medewerkers die financieel gezond zijn, zitten beter in hun vel, presteren beter op het werk en hebben meer capaciteiten om klaar te staan voor anderen. Dat vertaalt zich uiteindelijk naar allerlei positieve effecten voor de maatschappij, zoals een betere economie en een samenleving in balans.”

Peter Muller, algemeen directeur Salarise

Ellipse 1 (3)

Fello

Fello helpt mantelzorgende medewerkers zorgeloos te werken
Fello maakt voor werknemers met zorgtaken écht verschil. De coaches van Fello denken met ze mee en nemen regelwerk over. Zo hebben medewerkers thuis én op het werk minder aan hun hoofd.

“We realiseerden ons dat we de problematiek van de mantelzorg met meer schouders moeten gaan dragen. Alleen dan kunnen we echt iets betekenen voor mensen die intensief zorgen voor naasten.

Ingrid van Loon, oprichter van Fello