Header image (2)

Ik ben ondernemer

Ben jij een ondernemer met een missie? Heb je een start-up, scale-up of grown-up onderneming en maak jij impact op het gebied van financiële zorg, mantelzorg of andere sociale domeinen?

Wij kunnen je helpen (door)groeien. Bouw op onze financiële kracht en een diepgaand engagement voor het welzijn van de gemeenschap en onze deelnemingen. We zijn meer dan een investeerder: we zijn een toegewijde partner die streeft naar duurzame groei en maatschappelijke impact.

Als onderdeel van coöperatie DELA handelen we niet uit winstbejag. In alles wat we doen staat solidariteit centraal. Het is onze missie om het doenvermogen van inwoners van Nederland te vergroten en de samenredzaamheid van de maatschappij te verbeteren.

Hebben wij een gemeenschappelijke missie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

bert-2

Samen de
wereld mooier
maken?

Of wil je meer weten? Mail Bert Kroes, onze investment manager of pitch jouw onderneming.

Contact

Wat bieden we?

We zijn een sterke strategische en financiële partner. We onderscheiden ons van andere investeerders doordat we een unieke positie innemen tussen private equity en filantropie.

Voordat we met je in zee gaan, voeren we uitgebreide gesprekken en onderzoeken we je organisatie secuur.

Kiezen we voor samenwerking, dan kun je hierop rekenen:

 • Investeringen om groei te realiseren Wij investeren met als doel jouw onderneming te laten groeien en op te schalen. We geloven in de kracht van ondernemingen en streven ernaar om hun groeipotentieel te realiseren. Op die manier willen we uiteindelijk zoveel mogelijk Nederlanders helpen.
 • Geld en geduld We beschikken niet alleen over financiële middelen, maar ook over het geduld dat nodig is om langetermijnresultaten te behalen. We begrijpen dat een duurzaam resultaat vaak tijd kost.
 • Langdurige betrokkenheid We verbinden ons voor de lange termijn door onze buy, build & hold strategie. We zijn én blijven actief betrokken.
 • Kennis en expertise We zetten onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van marketing, financiën, sales en innovatie actief in voor ‘onze’ ondernemingen.
 • Gedeelde maatschappelijke visie We brengen deelnemingen met een gedeelde maatschappelijke visie en missie samen om meer positieve sociale impact te creëren. Want samenwerking versterkt onze resultaten.
 • Reputatie van DELA We dragen de uitstekende reputatie van coöperatie DELA met trots met ons mee. Dit versterkt het vertrouwen in onze partnerschappen en verzekert partners van onze integriteit.
 • Geen winstbejag Als onderdeel van coöperatie DELA handelen we niet uit winstbejag. Winsten blijven binnen de coöperatie en komen ten goede aan haar leden. Doordat winsten worden geherinvesteerd in plaats van uitgekeerd, stimuleren we innovatie en groei en vergroten we de impact.
Image 1

Wij worden enthousiast van initiatieven die voldoen aan de volgende criteria:

 • Oplossingen voor financiële en mantelzorg-uitdagingen Concrete, schaalbare oplossingen voor mensen die worstelen met geldzaken of de zorg voor hun naasten.
 • Bijdragen aan een mooiere en betere samenleving Het verbeteren en verfraaien van onze samenleving als geheel, waarbij de betrokken ondernemers streven naar positieve verandering.
 • Inzet voor solidariteit en samenwerking Het omarmen van solidariteit en het geloof dat samenwerken tot grotere successen leidt.
 • Ambitie om succes te vergroten Ambitie om het succes te vergroten en bewustzijn van wat nodig is om dit te bereiken.
 • Bereidheid tot samenwerken en bijdragen Bereidheid om samen te werken met de andere bedrijven uit het portfolio en een actieve bijdrage te leveren aan gemeenschappelijke doelen en welzijn.
 • Duurzaamheid en langetermijnvisie Duurzaamheid als kernwaarde met een gezonde businesscase die gericht is op langetermijnsucces. Een schaalbaar businessmodel zorgt ervoor dat groei verantwoord, langdurig en stap voor stap plaatsvindt.

Wil je samen met ons de wereld mooier maken? Neem dan vandaag nog contact op.

Contact

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar ondernemingen die onze missie delen en de samenleving mooier willen maken. Heb jij een onderneming die zich inzet voor maatschappelijke doelen en een positieve impact wil maken? Voldoet jouw onderneming aan de criteria? Dan zijn we op zoek naar jou.

Image 2