Header afbeelding

Ik ben investeerder

Streef je als investeerder naar een exit voor een portfoliobedrijf die een blijvende sociale impact achterlaat, dan is Voor Elkaar Holding de ideale partner. Wij onderscheiden ons van andere strategische investeerders door onze unieke positie tussen private equity en filantropie. We investeren in bedrijven die oplossingen bieden voor mensen die vastlopen op het gebied van financiële zaken of de zorg voor een naaste.

Als onderdeel van coöperatie DELA zijn we een sterke financiële en strategische partner. We zijn geen fonds en als onderdeel van de coöperatie hebben we geen winstoogmerk. We focussen op het investeren in én de overname van schaalbare bedrijven die sociale impact maken en een gezond businessmodel hebben. Samen werken we aan een impactvolle exit die een eerlijk rendement oplevert, de solidariteit en saamhorigheid in onze samenleving versterkt én solidariteit en coöperatief denken een nieuw leven inblaast. Wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met Bert.

bert-2

Samen de
wereld mooier
maken?

Of wil je meer weten? Mail Bert Kroes, onze investment manager.

Contact

Wat bieden we?

Als onderdeel van coöperatie DELA zijn we een sterke financiële en strategische partner. We nemen een unieke positie in tussen private equity en filantropie en zijn geen fonds. We investeren in bedrijven die oplossingen bieden voor mensen die vastlopen op het gebied van financiële zaken of de zorg voor een naaste.

Kiezen we voor samenwerking, dan kun je hierop rekenen:

 • Een sociale exit partner Is er een fit binnen ons investeringsdomein? Wij staan voor een transparant proces en borgen de continuïteit van jouw investering. We geloven in de kracht van ondernemingen en streven ernaar om gezamenlijk impact te realiseren voor zoveel mogelijk Nederlanders.
 • Geld en geduld We beschikken niet alleen over financiële middelen, maar ook over het geduld dat nodig is om langetermijnresultaten te behalen. We begrijpen dat een duurzaam resultaat vaak tijd kost.
 • Langdurige betrokkenheid We verbinden ons voor de lange termijn door onze buy, build & hold strategie. We zijn én blijven actief betrokken.
 • Kennis en expertise We zetten onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van marketing, financiën, sales en innovatie actief in voor ‘onze’ ondernemingen.
 • Gedeelde maatschappelijke visie We brengen deelnemingen met een gedeelde maatschappelijke visie en missie samen om meer positieve sociale impact te creëren. Want samenwerking versterkt onze resultaten.
 • Reputatie van DELA We dragen de uitstekende reputatie van coöperatie DELA met trots met ons mee. Dit versterkt het vertrouwen in onze partnerschappen en verzekert partners van onze integriteit.
 • Geen winstbejag Als onderdeel van coöperatie DELA handelen we niet uit winstbejag. Winsten blijven binnen de coöperatie en komen ten goede aan haar leden.
Image 2 (1)

Wij worden enthousiast van initiatieven die voldoen aan de volgende criteria:

 • Oplossingen voor financiële en mantelzorg-uitdagingen Concrete, schaalbare oplossingen voor mensen die worstelen met geldzaken of de zorg voor hun naasten.
 • Bijdragen aan een mooiere en betere samenleving Het verbeteren en verfraaien van onze samenleving als geheel, waarbij de betrokken ondernemers streven naar positieve verandering.
 • Inzet voor solidariteit en samenwerking Het omarmen van solidariteit en het geloof dat samenwerken tot grotere successen leidt.
 • Ambitie om succes te vergroten Ambitie om het succes te vergroten en bewustzijn van wat nodig is om dit te bereiken.
 • Bereidheid tot samenwerken en bijdragen Bereidheid om samen te werken met de andere bedrijven uit het portfolio en een actieve bijdrage te leveren aan gemeenschappelijke doelen en welzijn.
 • Duurzaamheid en langetermijnvisie Duurzaamheid als kernwaarde met een gezonde businesscase die gericht is op langetermijnsucces. Een schaalbaar businessmodel zorgt ervoor dat groei verantwoord, langdurig en stap voor stap plaatsvindt.

Contact

Wat zoeken we?

Streef je als investeerder naar een exit voor een portfoliobedrijf die een blijvende sociale impact achterlaat? Deel je onze maatschappelijke missie en kun je je vinden in onze benadering? Dan is Voor Elkaar Holding jouw ideale partner.

Image 1 (1)